ciupercarie
Interapp Productions
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
ciupercarie | Inregistrare | Login
POZE CIUPERCARIE
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Jasmmyne pe Simpatie.ro
| Femeie 22 ani Bucuresti cauta Barbat 22 - 34 ani |
|
moriko27@yahoo.com
Membru nou
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 6
|
|
buna sunt Mariana din Bucuresti si ma intereseaza sa am o mica productie de pleurotus cum pot sa fac rost de miceliu :unde ,cand si pretul
|
|
pus acum 11 ani |
|
vladislav25
Membru
Din: iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 80
|
|
Mariana nu mai posta aceeiasi intrebare de mai multe ori...ti-am raspuns in celalalt post: miceliu la mogosoaia iar pretul miceliului chiar daca este in stare solida, se vinde la litru! un pret aproximativ pe kg ar fi intre 9 lei si 14 lei!
|
|
pus acum 11 ani |
|
mariust1
Membru nou
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
|
|
|
pus acum 11 ani |
|
mariust1
Membru nou
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
|
|
cat se pastreaza miceliu? se poate pastra si inghetat la cel putin -4gradeC? sau mai mici?
Modificat de mariust1 (acum 11 ani)
|
|
pus acum 11 ani |
|
vladislav25
Membru
Din: iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 80
|
|
miceliu se pastreaza la o temperatura de 5 grade cateva luni , dar cu cat il folosesti mai "proaspat" cu atat va da randament mai mare! Eu personal am tinut miceliu in beci dar nu mai mult de 8-10 zile de la achizitionare!
P.S.: De ce ai vrea sa iti faci stoc de miceliu acasa cand poti sa iei exact cat iti trebuie pentru o saptamana, apoi sa mai iei pentru inca o saptamana si tot asa doar sunt atatia producatori de miceliu! Din cate stiu miceliu nu se ingheata, cel putin asta a fost recomandarea Dl. Popa producator de miceliu la Nutrimold Iasi! succes
|
|
pus acum 11 ani |
|
mariust1
Membru nou
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
|
|
multumesc de raspuns Vlad, era o intrebare deoarece mi-a ramas miceliu. Eram curios daca cineva a patit asta si a putut folosi miceliudupa un timp mai mare. De la Nutrimold am luat.
|
|
pus acum 11 ani |
|
vladislav25
Membru
Din: iasi
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 80
|
|
dupa ce faci de cateva ori iti dai seama cam cat miceliu iti intra si daca constati ca iti ramane indicat e sa il folosesti pe tot , adica merge si pana la 5-6% fara probleme, in ideea in care nu iti ramane o cantitate foarte mare!! ceva poze cu incaperea unde produci si cu sacii poti sa pui sa admiram si noi??
|
|
pus acum 11 ani |
|
mariust1
Membru nou
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 35
|
|
Miceliu de pleurotus (tinut in frigider in care nu mai era nimic deci nu il deschideam des) s-a pastrat 5 luni septembrie-februarie
|
|
pus acum 11 ani |
|