ciupercarie
Interapp Productions
Lista Forumurilor Pe Tematici
ciupercarie | Inregistrare | Login

POZE CIUPERCARIE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
ciupercarie / Miceliu / Ganoderma Lucidum(Reishi)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
clau
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
As vrea să vă atrag atenția si curiozitatea vorbindu-va despre ciuperca Ganoderma Lucidum; deja se aude des vorbindu-se despre aceasta ciuperca si efectele sale terapeutice, dar nu o sa vi le spun eu( poate nu ma credeti), veti fi voi insiva, dacă veti fi interesati cautati pe google Ganoderma Lucidum și cititi. Eu as vrea să vă vorbesc despre experienta mea personala, ma pasioneaza Micoterapia de câțiva ani, avand o mica problema de sanatate, am studiat bine totul despre aceasta ciuperca și am decis s-o incerc, am citit pe internet costul pulberei și extractului de Ganoderma, si sunt exorbitante și nu stim ceea ce cumparam, așa m-am decis să cultiv aceasta ciuperca; zis si facut am cumparat o Cultură de PDA (miceliu) l-am multiplicat, am pregătit spawn-ul si am însămânțat compostul, am recoltat ciupercile(chiar foarte frumoase), le-am uscat si macinat, prin urmare am primit obtinut pulberea și extractul, apoi am inceput sa iau circa 1g de pulbere și 10 ml de extract pe zi.
Pot să vă impartasesc concluziile mele cu privire la utilizarea Ganodermei: sunt mai mult de 6 luni de cand eu și soția mea folosim și trebuie să vă spun că este cu adevărat excepțională, tot ceea ce este scris despre ea este total adevărat, am avut rezultate foarte bune, la inceput am observat pierderea in greutate, semn al eliminarii toxinelor, caderea parului s-a oprit, iti da mai multă energie, problemele mici de hipertensiune arterială s-au reglat, de asemenea, am ceva probleme la rinichi și incepe sa le rezolve, sotia mea avea dureri menstruale și menstruație neregulată, acum menstruatia este ’punctuala ca un ceas elvețian’ și durerile s-au dus, are si probleme de circulație, dar acum se simte mult mai bine.
Vreau sa ma organizez pentru o productie mai mare pentru a putea multumi si rudele noastre .
Va sfătuiesc să utilizati, chiar dacă nu aveți nici o problemă.
EU SPUN DOAR CA ESTE FOARTE USOR DE CULTIVAT
Pentru cei interesati de miceliu în Cultura PDA sau LC-am disponibile următoarele specii de ciuperci:
Ganoderma Lucidum-Shitake-Maitake Cordiceps-Auricularia

Cine va fi interesat de cultivarea acestei specii de ciuperci(normal pentru consum propriu si pentru cei apropiati),ma puteti contacta la aceasta adresa:


pus acum 11 ani
   
clau
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Ce contine Ganoderma Lucidum (Reishi)
Ganoderma este o ciuperca medicinala care contine peste 200 de elemente active, benefice sanatatii. Are un continut mai redus de apa decat alte ciuperci. Este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide. Astfel, ganoderma intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul glucidelor din organism si reduce colesterolul. Esenta ganodermica trateaza bolile de piele si ajuta la regenerarea si intinerirea tenului. De asemenea, ganoderma este si o sursa importanta de antioxidanti.


pus acum 11 ani
   
clau
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6
Efectele benefice ale Ganodermei:
Consumul de ganoderma, sub diversele sale forme, scade colesterolul si cantitatea de grasimi din organism, reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului, scade cantitatea lipidelor din sange, stabilizeaza membrana globulelor rosii, diminueaza numarul trombocitelor si trombonilor (cheaguri de sange) si imbunatateste functia cortexului.Tot ganoderma ajuta si la buna functionare a glandelor renale, creste capacitatea de vindecare a organismului, intareste sistemul imunitar si previne senilitatea. Ganoderma este utila si pentru psihic, mentinand o stare de bine si de tinerete a organismului.Pacientii care pe langa tratamentul medicamentos au luat si suplimente de ganoderma au simtit imbunatatiri generale ale starii de sanatate. Ciuperca Magica reduce si efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive, impiedica degenerarea organelor si previne alergiile.
Cine va fi interesat de cultivarea acestei specii de ciuperci(normal pentru consum propriu si pentru cei apropiati), este foarte usor de cultivat; ma puteti contacta la aceasta adresa:


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la